تحویل اکسپرس

تحویل فوری و سالم محصول

پرداخت مطمئن

پرداخت از طریق درگاه معتبر

ضمانت کیفیت

تضمین بالاترین کیفیت محصولات

ضمانت بازگشت

بازگشت 7 روزه محصول
23 دسامبر 2019
10 بازدید
نظر %

اسیدیته قهوه چیست؟ (قسمت دوم)

ما بارها قهوه نوشیده ایم و طعم ترشی دلپذیری که در دهان ما ایجاد کرده را چشیده ایم .
کلمه اسیدیتی٬ کمی ذهن ها را به ترشی بیش از حد و طعم لیمویی در دهان می برد ٬در صورتی که اینطور نیست . اسیدیتی قهوه کلا چیز دیگری است.
اسیدیته مهمترین بخش از مزه قهوه ما می باشد، مخصوصا زمانی که ما می خواهیم قهوه عالی و خاص را از قهوه بدون طعم جدا کنیم .

 

رست کنندگان برای اینکه تفکر مصرف کنندگان قهوه مشوش نشود٬
از کلمات Brithness , Citric note و.. به جای کلمه اسیدیتی استفاده می کنند.

قهوه تازه تهیه شده پر از طعم های جدید و اسیدیته دلچسب می باشد ٬ولی اگر این قهوه چندساعتی بماند و بعد آن را مزه کنیم دیگر اثری از اسیدیته در آن نمی یابیم ، قهوه بدون اسیدیته این گونه است ٬ نه طعمی در آن است و نه پیچیدگی ٬ به همین دلیل اسیدیتی در قهوه بسیار ارزشمند و با اهمیت است .
حد اسیدیته قهوه

 

تاثیر مناطق کشت بر اسیدیته قهوه :

اسیدیته غالبا به منطقه کاشت قهوه مربوط می شود ، به طور مثال قهوه آمریکای مرکزی ٬اسیدیتی بسیار دوست داشتنی و منحصر به فردی دارد .
این خصوصیت در بیشتر قهوه های عربیکا که در ارتفاعات بالا رشد می کنند ٬حس می شود .
اما به لحاظ شیمیایی٬ دانه های سبز ربوستا حاوی درصد بالاتری از اسیدها نسبت به قهوه های عربیکا هستند .
هرچند قهوه با طعم اسیدی٬ به معنی وجود اسید در قهوه می باشد٬ ولی نه به اندازه ای که PH قهوه را که معمولا بین ۰ تا ۱ می باشد تغییر بدهد .
اسیدیته قهوه

از جمله عوامل دیگری که در اسیدیته تاثیرگذار است ٬زمان و مکان تولید و تهیه قهوه می باشد.
مثل خاک ها و یا نحوه کاشت با سایه و همینطور فرآوری خشک یا تر و همینطور فرآوری بدون و یا با عمل تخمیر .


نویسنده مطلب حامد غفاری
حامد غفاری هستم لیسانس نرم افزار علاقه مند به قهوه و خوراکی.

برند سایت برند سایت برند سایت برند سایت برند سایت