فروشگاه اینترنتی قهوه ، قهوه ساز
0 محصولات نمایش سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

اسیدیته قهوه چیست ؟

اسیدیته قهوه

اطلاعات تخصصی قهوه
اسیدیته قهوه چیست؟ ( قسمت اول )

اسیدیته قهوه : شاید از شنیدن این که قهوه اسیدیته دارد کمی بترسیم یا با کمی تردید یک فنجان قهوه بنوشیم.
اما اسیدیته یکی از چهار خصوصیت اصلی دانه بوداده قهوه (Acidity -Aroma- Body – Flavor ) است
و این اصطلاح اشاره دارد به طعم واضح ترش مزه‌گی قهوه. طعمی است میوه مانند و یا شبیه به طعمی که انگور در دهان ایجاد می‌کند.
کلمه اسیدیتی را ما بارها پیرامون قهوه شنیده ایم، هربار که قهوه می نوشیم در مورد کمی یا زیادی و یا نوع اسیدیته آن صحبت می کنیم.
تفت دهندگان قهوه برای اینکه اذهان مشتریان مشوش نشود از کلماتBrithness , Citric note و غیره بجای کلمه اسیدیتی استفاده می کنند.
چرا؟ چون اغلب، اسیدیتی را به چکیدن قطره آب لیمو تصویر می کنیم که مستقیماً داخل معده ما می افتد و ما فکر می کنیم
این اتفاق، هر بار با نوشیدن قهوه برای ما پیش می آید. اما اسیدیتی قهوه کلاً چیز دیگری است.
اسیدیتی مهمترین قسمت از مزه نوشیدنی سیاه می باشد.
مخصوصاً زمانی که ما می خواهیم قهوه پیچیده و خاص را از قهوه بدون طعم متمایز کنیم.
دقیقا اسیدیته چیست ؟

برای توضیح بیشتر باید برای شما مثالی بزنم.
قهوه با طعم شفاف مانند نوشابه گازداری است که همین الان باز کرده اید.
با تمام آن حبابهایی که بالا می آیند که وارد دهان شما شوند. اگر شما این نوشابه را برای مدتی باز بگذارید،
بعد از چند ساعت آنرا مزه کنید هیچ حبابی در آن پیدا نمیشود و بی مزه خواهد بود.
قهوه بدون اسیدیتی این چنین است. نه وضوحی در آن است و نه پیچیدگی.به این دلیل اسیدیتی در قهوه بسیار ارزشمند است.
نوع و اندازه

اسیدیتی قهوه غالبا به منطقه کاشت مربوط می شود. به طور مثال قهوه آمریکای مرکزی اسیدیتی جالبی دارد.
این خصوصیت در بیشتر قهوه های عربیکا که در ارتفاعات رشد می‌کنند احساس می‌شود .
به لحاظ شیمیایی دانه های سبز ربوستا حاوی درصد بالاتری از اسید هستند.
هرچند قهوه با طعم اسیدی به معنی وجود اسید در قهوه می‌باشد
ولی نه به اندازه ای که PH قهوه را که معمولا بین ۵ تا ۶ می‌باشد تغییر بدهد .

0
باز کردن چت
سلام به کمک نیاز دارید ؟